Tiedote 13.3.2020
13.3.2020 11:20 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Diskos Jyväskylä ry:n päätös koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisyyn.

Diskos Jyväskylä ry ry toimii huomioiden Suomen Hallituksen ja lajiliiton (Suomen Jääkiekkoliitto) 12.3.2020 tekemien päätösten ja suositusten pohjalta seuraavasti:

Diskos Jyväskylä ry:n alaisten joukkueiden kaikki harjoitus-, peli- ja turnaustoiminta sekä muut vastaavat kokoontumista vaativat tapahtumat (esim. vanhempainillat) on peruttu toistaiseksi koronaviruksen vuoksi. Seuralla ei ole tapahtumatoimintaa 13.3.2020 alkaen.

Diskos Jyväskylä ry peruuttaa lisäksi kaikki keväällä pelattavat junioriturnaukset, pelitällit, kartoitukset ja päättäjäiset.

Diskos Jyväskylä ry seuraa aktiivisesti viranomaisten ja Suomen Jääkiekkoliiton toimenpiteitä, ohjeita ja määräyksiä. Seura, seuran työntekijät, joukkueet ja joukkueiden toimihenkilöt ja perheet vastaavat lähtökohtaisesti omien rooliensa kautta velvoitteistaan normaalien käytäntöjen mukaisesti toimintakauden loppuun (30.4.2020) saakka. Aiheen käsittelyssä ja kysymyksissä toteutetaan normaalia seuran viestintäketjua perhe -> joukkue -> seura.

Seura tekee tehdyn päätöksen johdosta kaikki joukkueiden toimintaa koskevat vuoroperuutukset välittömästi.

Seuran päätös perustuu koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisyyn.

Aiheeseen liittyvät päivitykset / tiedotteet lisätään jatkossa aina Diskos Jyväskylä ry:n nettisivuille sekä edelleen lähetetään sisäisesti jäsenistölle Jopox -viestinnällä sähköpostitse.

Diskos Jyväskylä ry

Hallitus

——————————————

Hallituksen päätös suosituksista koronaviruksen leviämisen estämiseksi 12.3.2020:
https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/hallitus-paatti-suosituksista-koronaviruksen-leviamisen-hillitsemiseksi
   
Lisää uutisia
Diskos Jyväskylä ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat