Esittely
Ottelutilastot
JYP Valkoinen - Diskos
2018-2019 - D1-05 - D1 AA lohko 8
Klo 11:10 HH kaukalo 1
17
Maa

Ennakkoinfo


Pelurit paikalle 1,5 h ennen pelin alkua eli klo 9:40.

Otteluennakko


Kevään viimeinen sarjaottelu Diskoksella paikallisvastustaja Jypin kanssa sunnuntaiaamulla. Kummallakin joukkueella on voitto alla lauantailta. Jyp murskasi Kalpan Kuopiossa peräti 30-1. Diskos oli aikaisemmin kotona ja viikon takaisesta keskinäisestä kamppailusta Diskoksella on enemmän hampaankolossa.

Sarjataulukon kautta tarkasteltuna Diskos tarvitsisi voiton, jotta ei sijoittuisi neljänneksi. Jypillä on tämän jälkeen vielä ottelu Jykiä vastaan, jossa ratkaistaan lohkon ykkönen. Voitolla Diskos tarraisi kakkospaikkaan kiinni. Tasapisteillä Diskoksen maaliero on huonoin. Myös Jokipojilla on vielä yksi ottelu SuKiKaa vastaan jäljellä.

Otteluraportti


Ei ollut yhtä raikas jalka Disellä kuin lauantaina. Jyp oli puolestaan nostanut vikkeliä 2006-syntyneitä pelureita kokoonpanoonsa ja olikin vauhdikkaampi ekassa erässä. Diskokselle tuomittiin pari kampitusjäähyä ja joukkue joutui parin maalin takamatkalle. Konalla sentään luistin kulki ja kaveri heitti kaikki Disen häkit.

Toisessa erässä Dise kuroi eron ensin yhteen maaliin (3-2), mutta sitten ero repsahti uudelleen jo kolmeksi maaliksi 5-2. Kona ja Vilho tekivät vielä pukukoppimaalin ajassa 39:51.

Kolmannessa erässä kentälle tuli fyysinen Diskos, joka vei luisteluintoa vastustajalta. Parhaimmillaan Jyp ei päässyt omasta päädystä lainkaan sinisen yli, kun Dise jo riisti kiekon takaisin. Sitten ajassa 55:51 tuli pelin kohotuin tilanne, jonka tuomaripari näki päähän kohdistuneeksi taklaukseksi. Lehtereillä yleisö oli toista mieltä, eikä hyökkäyssinisellä jykevään pakkiin törmänneelle hyökkääjälle näyttänyt tilanteesta sen kummempaa seurausta tulleen. Kaveri nousi jäästä ja luisteli vaihtoon. Lopputulema oli 2+10 minuutin jäähy kapteeni Immoselle. Alivoiman päätteeksi Kona ja Nikke vielä kavensivat loppulukemiksi 5-4.

Torjunnat: Eetu Prittinen Diskos 13+13+22=48, Jypiläiset Nieminen 9+15+0 ja Vesanto 0+0+8 =32.

Jäähyt Diskos 4x2min + 10 min = 18 min, Jyp 1x2min = 2 min.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Diskos Jyväskylä ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat