Esittely
Ottelutilastot
Diskos - Grenoble
2018-2019 - D1-05 - Diskos D1 harjoitusottelut
Klo 17:20 Kilpajäähalli
17
Hel

Ennakkoinfo


Diskos D1 -05 joukkue pelaa harjoitusottelun Grenoblea vastaan, ottelussa kolme 20 minuutin erää. Pelurit paikalle 1,5 ennen pelin alkua eli klo 15:50, toimitsijaryhmä paikalle klo 16:50.

Grenoblen Poltetut Sudet Diskoksen vieraana Kilpahallissa su 17.2.2019 klo 17:20


Diskos D1-05 ja yksi ketju Diskos C2-04 -pelaajia saavat mahtavan tilaisuuden sunnuntaina Jyväskylän kilpahallin kirkkaissa valoissa, kun Keski-Suomessa leireilevä BDL U15-joukkue (Grenoble, Ranska) luistelee harjoitusottelussa vastaan. Tervetuloa sankoin joukoin lehtereille, otteluun on vapaa pääsy. Ottelu alkaa sunnuntaina klo 17:20 Kilpajäähallissa, Rautpohjankatu 10.

Vastustajien kokoonpanoa tai tasoa voidaan vain arvailla. Ranskankielisillä kotisivuilla oli kuitenkin oheinen kuva iloisesta ryhmästä, joka oli voittanut kuuden joukkueen turnauksen kotimaassaan. Suomen leirin eteen paikalliset vanhemmat ovat leiponeet myyntiin suussa sulavan näköisiä leivonnaisia ja välittäneet kiloittain ranskalaisia perinnejuustoja. Diskos-harjoitusottelun jälkeen ryhmällä on ohjelmassaan vielä pari ottelua Jyväskylässä JYPin junioreja vastaan maanantaina ja torstaina sekä Jyväskylän kouluista koottua joukkuetta vastaan keskiviikkona. Lisäksi heillä on aamujäitä pitkin viikkoa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Diskos Jyväskylä ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat