Esittely
Ottelutilastot
JYP Valkoinen - Diskos
2018-2019 - D1-05 - D1 AA lohko 3
Klo 17:50 Killeri 1
5
Jou

Ennakkoinfo


Pelurit paikalle 1,5 h ennen peliä eli klo 16:20.

Otteluennakko


Paikallisottelu Jyp valkoinen vs. Diskos D1. Diskos lähtee pelaamaan kolmella liukkaalla ketjulla ja kahdella jykevällä pakkiparilla. Jyp piti oman kokoonpanonsa pitkään piilossa julkaisten sen kuitenkin pari tuntia ennen peliä. Jyp on sarjataulukon yläpäässä ja kotijoukkueena voittajasuosikki, mutta Diskos lähtee haastamaan. Paraati on vasta huomenna!

Diskos D1 kukisti jypiläiset Killerillä


Asento! - Lakki, päästä - lepo! Diskos D1 äityi itsenäisyyspäivän aattona väkevään taistoon ja vei voiton paikallisvastustaja Jyp valkoisesta. Ensimmäisen erän pyöritys Jypin päädyssä oli parasta mitä tällä kaudella Diskos on esittänyt peleissä. Jyp sai ensimmäisen laukauksen kohti Mansikan vartioimaa maalia jossain 11 minuutin kohdalla, jolloin Diskos johti jo 2-0 Mison ja Niken maaleilla. Ensimmäisen erän lopussa Jyp pääsi kaventamaan ja pääsi vähitellen otteluun mukaan.

Toisessa erässä Diskos jatkoi kiekollisena ja hallitsi matsia, antoi painetta, vei kaksinkamppailut ja loi maalipaikkoja. Jypin maalilla Leppäsen Topias sai huhkia 18 torjunnan verran. Esimerkiksi Diskos rakensi upean suorahyökkäyksen kolmella kahta vastaan. Kiekko liikkui laitaan, keskelle ja vapaalle laiturille takatolpalle... harmillisesti yli mailan lavan kulmaan. Myöhemmin toinen tyhjä maali, mutta viimeistely ei aivan vieläkään natsannut. Diskos teki lukuisista paikoista vain yhden lisämaalin, joka oli Niken toinen ottelussa. Koppiin mentiin lukemista 1-3.

Kolmannessa erässä pelin luonne muuttui. Diskos joutui alivoimalle erän alussa. Mirko varakapteenina sai kiekon omasta päästä vauhtiin ja vei sen alivoimalla vastustamattomasti aina Jypin maaliin saakka. Tilanne 4-1 ajassa 32:37. Pian tämän jälkeen Diskos joutui pelaamaan hetken jopa kahden pelurin alivoimaa. Eka jäähy ennätti kuitenkin loppua ennen Jypin 4-2 kavennusta ylivoimalla. Loppu meni jännäksi, koska Jyp tuli vielä maalin päähän ajassa 43:10 ja koska sai vielä viimeisen 15 sekunnin aikana läpiajon. Tolppaa lähemmäksi vastustaja ei sentään enää päässyt.

Maalivahtien torjunnat: Jyp Leppänen 13 + 18 + 5 = 36 ja Diskos Mansikka-aho 9 + 12 + 6 = 27 torjuntaa.
Jäähyt: Jyp 0 min, Diskos 3 x 2 min = 6 min.Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Diskos Jyväskylä ry
«  Elokuu   »
Kategoriat