Esittely
Ottelutilastot
Diskos - KeuPa HT Sininen
2018-2019 - D1-05 - D1 AA lohko 3
Klo 14:10 HH kaukalo 2
9
Jou

Ennakkoinfo


Pelurit hallille 1,5 tuntia ennen peliä eli klo 12:40.

Toimitsijaryhmä 1 paikalle klo 13:40.

Otteluennakko


Sunnuntaina alkusarjan viimeinen kamppailu rakasta KeuPa HT -joukkuetta vastaan. Ehkäpä?

Diskos D1 kaatoi KeuPa HT:n välisarjan päätteeksi


Kolmas peli välisarjassa paikallisvastustajia Jyp, JIlves ja KeuPa vastaan neljän päivän sisään sunnuntaina. Diskoksella oli alla makea voitto Jypistä ja karvas tappio jämsäläisille. Syksyn viimeinen sarjapeli sai joukkueen kuitenkin syttymään uudelleen lentoon. Luistin kulki jälleen ja syötöt napsuivat lapaan. Diskos D1 karkasi ensimmäisessä erässä 3-0 johtoon. Ensimmäinen maali tuli ajassa 4:41 juuri, kun vastustaja tuli täysilukuiseksi. Kiekko liikkui Konalta maalin takaa Nuutille, joka siirsi sen vielä toiselle tolpalle Vilholle. Seuraavassa vaihdossa iloittelu jatkui ja kiekko kiersi Niken ja Vilhon mailojen kautta Misolle, joka nosti maalin edestä tilanteeksi 2-0 ajassa 5:39. Tämän jälkeen tuli paikantynkää kummallekin, yksi ylärimakin omassa päässä, jonka jälkeen Kona vie Disen jo 3-0 johtoon ennen toista erää. Torjunnat Joona "oma maa" Mansikka 9 ja Höytiän Veeti KeuPan maalilla 16 torjuntaa.

Toisessa erässä KeuPa pääsi peliin mukaan, kun Kytölän päähän kohdistuneesta taklauksesta saama 2+10 loppui. Ajassa 24:00 Kovasen vedon tulkittiin käyneen maalissa, jota yleisö lehtereillä kyllä erittäin äänekkäästi protestoi. Kiekko pomppi etutolpasta takatolppaan ja siitä ulos kentälle. Pitkä vaihtomatka osoittautui jälleen haasteeksi Diskokselle, mutta Joona kesti ja koppiin mentiin tilanteesta 3-1.

Kolmannessa Kytölä kävi tekemässä kavennuksen 3-2 ajassa 32:16. Pian tämän jälkeen Dise pääsi pelaamaan pariin otteeseen ylivoimaa, mutta sai aikaiseksi vain muutaman laukauksen. Kovanen toi KeuPan tasoihin 3-3 ajassa 39:18. Diskos ei tästä lannistunut tällä kertaa, vaan kuittasi nopeasti 4-3 Niken maalilla, syöttäjinä Jake ja Miso. Sitä seuraavassa vaihdossa ajassa 40 tasan kiekkoa kaivettiin uudelleen Höytiän takaa KeuPa maalista. 5-3 maalintekijänä Nuutti ja syöttäjänä kapteeni Vilho.

KeuPa otti aikalisän. Kyttäkiekkoa oli siten luvassa loput 5 min. Jännän äärellä jatkettiin, kun Kytölä kikkaili 5-4 kavennuksen jo ajassa 40:58. Diskos kuitenkin kesti KeuPan antaman paineen ja pakit olivat hereillä läpiajoa kyttäävien kanssa loppuminuutit. Maalivahtien torjunnat menivät 29-35 ja jäähyt 2-16. Syksyn sarjapelit päättyivät makeaan voittoon. Diskos D1 voitti syksyn 14 ottelusta 6, pelasi yhden tasapelin ja hävisi 7 ottelua. Kaiken kaikkiaan Hämeen suunnan sarja oli varsin tasainen ja tästä on hyvä jatkaa kevätpuolella uusien joukkueiden haastamista Savo-Karjalan suunnalla.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Diskos Jyväskylä ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat