Esittely
Ottelutilastot
Diskos - JIlves
2018-2019 - D1-05 - D1 AA lohko 3
Klo 11:10 HH kaukalo 2
8
Jou

Ennakkoinfo


Pelurit paikalle 1,5 h ennen peliä eli klo 9:40.

Toimitsijaryhmä 2 paikalle klo 10:40.

Otteluennakko


Välisarjan ottelu Jämsänkosken Ilvestä vastaan lauantaina tulee olemaan tasaista vääntöä. Edellisen kohtaamisen 6. lokakuuta Jämsässä Diskos vei numeroin 4 -7, mutta se ei kerro vielä mitään. Ilveksellä on itsenäisyyspäivältä 0 - 9 tappio alla Jyp valkoisesta, jonka puolestaan Diskos onnistui kaatamaan niukasti 4-3 itsenäisyyspäivän aattona. Diskos lähtee peliin kolmella ketjulla ja kahdella pakkiparilla, kun pieni nuhakuumeaalto on kaatanut pelureita petiin. Vastustaja Ilves on kyennyt haastamaan sarjan kärkijoukkueita K-Ahmaa ja KeuPaa aiemmin kaudella, joten Diskoksen on henkisesti varauduttava todella kamppailemaan heti ensimmäisestä vaihdosta viimeisiin sekunteihin saakka.

Otteluraportti


Diskos D1 aloitti terävästi painaen kaikilla kolmella ketjullansa pelin jämsäläisten päätyyn. Parin minuutin kohdalla Niken hyvästä esityöstä avautui Misolle maalin edessä loistopaikka tehdä ottelun avausmaali. Valitettavasti siitä paikasta Miso ei tällä kertaa onnistunut ja pelin luonne muuttui. Ajassa 7:10 Jämsänkosken Ilveksen Haromo aavisti Diskos pakin aikeet ja katkaisi pitkän syötön keskialueella, josta rankaisi myös maalilla 0-1.

Toinen erä alkoi myös Diskoksen hienoisella painostuksella. Pitkän hyökkäyspään pyörityksen päätteeksi Valtteri tasoitti pelin 1-1 Jaken ja Mirkon toimiessa syöttäjinä. Maalia edelsi jo yksi tolppakin. Jämsänkosken Ilveksen Haromo pääsi nollakulmasta ajassa 26:49 napauttamaan vierailijat uudelleen johtoon 1-2. Ennen erätaukoa Ed Diskoksen maalilla onnistui vielä kolme kertaa nollaamaan vastustajien läpiajot. Diskos oli sekaisin.

Kolmannen erän ensimmäisessä vaihdossa Dise vei kiekon verkon perukoille, mutta tuomarit eivät hyväksyneet maalia tulkiten sitä edeltäneen maalivahdin häirinnän. Heti tuon tilanteen jälkeen Diskos joutui kampituksesta alivoimalle. Huono kierre jatkui toisella alivoimalla ajassa 34:34. Alivoimapeli toimi, mikä oli niitä harvoja hyviä juttuja tässä matsissa. Nuutti pääsi 35 minuutin kohdalla alivoimalla jopa yksin läpi, mutta Ilveksen moke onnistui torjumaan kilpikädellä napakan vedon yläkulmasta. Sitä seuranneessa vaihdossa tuli vielä toinenkin maalipaikka, mutta ei tasoitusta. Sitten vähän kuin varkain Haromo jälleen yksin läpi ajassa 40:59 tehden kypärätempun ja Diskos jo kahden maalin tappioasemassa. Lopussa yritystä vielä kuudella ilman maalivahtia, vaan kaksi pistettä lähti Jämsään loppulukemin 1-3.

Sunnuntaina alkusarjan viimeinen kamppailu rakasta KeuPa HT -joukkuetta vastaan. Ehkäpä?

Maalivahtien torjunnat: Diskos Ed 4 + 8 + 6 = 18 ja JIlves Örn 13 + 6 + 8 = 27 torjuntaa
Jäähyt: Diskos 3 x 2 min + 2+2 min = 10 min ja JIlves 2 x 2 min = 4 min.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Diskos Jyväskylä ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat