Tervetuloa joukkueemme sivustolle!
7.5.2019 19:09 Uutiset / C2-05

Tervetuloa joukkueemme sivuille!

Tällä sivustolla tiedotamme joukkueemme ajankohtaiset asiat!

Diskos C2 -05 joukkueeseen kevään kartoitustapahtumassa valitut pelaajat kokoontuivat ensimmäisiin harjoituksiinsa 7.5.2019 Liikuntakeskus Buugiin Jyväskylän Killerille. Joukkue on kooltaan suuri ja siihen kuuluu viisi maalivahtia ja yli 30 kenttäpelaajaa. Diskos C2 -05 tulee pelaamaan kahdella peliryhmällä aluesarjoja. Jako peliryhmiin tehdään kevään ja kesän näyttöjen perusteella. C2 AA-tason lohkojako on jo selvillä, mutta C2 A-tason lohkot Jääkiekkoliitto aikoo vahvistaa vasta loppukesästä.

Vastuuvalmentaja Juha Närhi ja valmentaja Jarkko Arvaja kertoivat tulevan kauden tavoitteista sekä motivoivat pelaajia omatoimiseen harjoitteluun. Toukokuun aikana joukkueella on jäävuorot tiistaisin ja perjantaisin sekä yhteinen ohjattu oheisharjoitus Jyväskylän Harjulla keskiviikkoisin. Yksityiskohtaisemmin harjoitusajat selviävät joukkueen pukukopista, joka edellyttää kirjautumista Jopox-tunnuksilla.

Vanhempainilta pidetään 19.5. kello 17 alkaen Liikuntakeskus Buugissa, toisen kerroksen kokoustilassa. Katuosoite on Sykeraitti 7, Jyväskylä. Palaverissa valitaan joukkueen muut toimihenkilöt, keskustellaan kauden tavoitteista, toimintasuunnitelmasta, joukkueen talousarviosta ja muista käytännön asioista.

Tervetuloa!

Mika Salmela, Jarkko Jäntti ja Pentti Janatuinen
"Toimitusministeristönä" toimivat edelliskauden joukkueen johtajat


   
Lisää uutisia
C2-05
«  Huhtikuu   »
Kategoriat