Hurlumheitä Vierulla!
Julkaistu: 14.08.2017 00.00

Kesäiset kelit taisivat sotkea hieman ajatuksia kun Diskos kävi ryöväämässä jo kolmannen perättäisen voittonsa harjoitusottelukaudella. Lopputulos Vierumäki United 6-7 Diskos

Tavoitimme ottelun jälkeen A-Nuoriin siirtyneen uuden apuvalmentajan. Kaikkien naisten, miesten, mummojen ja vaarien märän päiväunen Jyrki "Jyrkkä" Jokisen.
Jyrkkä kommentoi ottelua totuttuun rauhalliseen ja maltilliseen tyyliinsä "Alussa totuteltiin pieneen kaukaloon ja vastustajan fyysisyyteen. Pikkuhiljaa parannettiin kamppailupelaamista ja nostettiin liikettä. Eka erä voitettiin 2-1. Toisessa erässä alettiin saamaan peliä auki kun vähän yksinkertaistettiin pelaamista ja tehtiin 4 hienoa maalia. Tilanne kahen erän jälkeen 6-3. Toisen erän lopussa 5min jäähy minkä jätkät pelas uhrautuvasti. 3. erän alkuun tultiin taas hyvin ja lyötiin 7-3. Pelissä ei mitään hätää, mutta viimesellä vitosella annettiin 3 turhaa maalia oman löysän pelaamisen takia. Saatiin hyvää oppia tylystä johtotilanne pelaamisesta. Hyvää oli myös ettei toisessa erässä lähdetty vastustajan hämmentämiseen mukaan vaan pidettiin päät kylmänä. Lisäks että "kokeneemmat" kaverit ottaa joukkueessa nyt sitä ruutua minkä niitten pitääkin."

Tehomiehinä ottelussa hääräsivät kuvassa ilveilevät veljekset Tikkanen 1+3 & Pylvänäinen 2+1

Harjoitusotteluiden saldo on nyt 3-0, (3 matsia/3 voittoa). Seuraava harjoitusottelu pelataan Keuruulla ensi keskiviikkona KeuPaa vastaan. Peli alkaa 18:45!