ISÄNTÄ TALOSSA!
5.8.2017 19:57 Uutiset / A-nuoret

A-Nuoret aloittivat harjoitusottelujakson riehakkaasti!

Kauden ensimmäinen harjoitusottelu päättyi voittoon KeuPaa vastaan. Joukkue esiintyi kotiluolassaan miehekkäästi ja nakutti taululle loppulukemat 8-0.

Päävalmentaja Majun mietteet kauden ensimmäisen pelin jälkeen olivat positiiviset: "aloitettiin hieman arasti ja monelle pelurille tämä oli ensimmäinen ottelu A-nuorissa. Toiseen erään saimme nostettua energiaa ja peli lähti rullaamaan jouhevammin. Oli hienoa nähdä, että ne asiat mitä ollaan reenattu näkyivät pelissä. Puolustettiin omassa päädyssä tiiviisti ja lopputulos tottakai lämmittää. Töitä on paljon edessä, mutta hienoa aloittaa reenipelit voitolla"

Ketjukoostumus Pylvänäinen 1+3, Minkkinen 2+1, Tikkanen 1+3 napsuttelivat kivat tehot heti ekaan otteluunsa ja saivat useasti luotua painetta vastustajan päätyyn. Maalissa Pekkinen 29/29 pelasi hienon kauden avauksen tiiviin puolustusrintaman takana.

Huomenna huilataan ja maanantaina hommat jatkuu reenien merkeissä. Ensi viikolla joukkueella on kaksi harjoitusottelua. Torstaina 18:15 Synergialla vastassa KooVee ja lauantaina Vierumäki United vieraissa.

#dheimo


   
Lisää uutisia
Diskos Jyväskylä ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat