Valmentajaesittelyt Nita Lehto & Annika Wacker
16.6.2017 7:07 Uutiset / Pääsivusto

Valmentajaesittelyt Nita Lehto & Annika Wacker

Valmentajat 2017-2018 (henkilökuvaukset alla)

Taitoluistelun vastuuvalmentaja

Nita Lehto (nita.lehto@diskos.fi)

puh. 040 1504494

Muut valmentajat:

Annika Wacker

Laura Nurmi

Marika Wacker

Noora Koskela
Nita Lehto

Olen vuonna 1993 syntynyt Helsinkiläinen liikunta-alan yrittäjä/ opiskelija. Keski-Suomeen aikuisiällä muutettuani, olen opiskellut liikunta-alalla, ja toiminut tanssisali yrittäjänä. Taitoluistelua olen harrastanut tavoitteellisesti kymmenisen vuotta, kansallisiin junioreihin asti. Luistelu-urani jälkeen, olen opintojen ohella kilpaillut ja työskennellyt tanssin parissa . Liikunta-alan opinnoista saatu pedagoginen tieto, tekee työstäni suunnitelmallista ja tuo valmennukseeni myös kasvatuksellista näkökulmaa. Olen todella motivoitunut kehittämään toimintaa muiden alueen toimijoiden kanssa. Toivon tarjoavani luistelijoille lapsuuden ja nuoruuden, jonka olen itse saanut luistelun kautta kokea. Luistelu on ollut aina suuri osa elämää, paluu jäille vastuuvalmentajan roolissa on mieletön juttu. Vahvan ja monipuolisen lajitaustan, sekä valmennushistoriani ansiosta, uskon että minulla on paljon annettavaa Diskokselle.Annika Wacker

Moikka kaikille!

Olen Jyväskylän oma kasvatti ja luistelu-urani kesti 4-vuotiaasta aina 19-ikävuoteen saakka, josta suurin osa kului muodostelmaluistelussa sm-tasolla kilpaillen. Onneksi lopettamisen jälkeen ei tarvinnut laittaa luistimia kokonaan naulaan, vaan sain mahdollisuuden alkaa valmentaa Jyväskylän Taitoluisteluseurassa, jossa valmennusvuosia kertyi yhteensä kuusi. Olen 1-tason valmentaja ja pääsääntöisesti valmennan tällä kaudella Pikkutinttejä, Luistelukouluja, sekä tarpeen mukaan tuurailen Kilparyhmissä.

Koulutukseltani olen sosionomi ja valmistumisen jälkeen olen työskennellyt lastensuojelupuolella, sekä Aarresaari-päiväkodeilla.

Kivoja luisteluhetkiä! :)

Terkuin, Annika


   
Lisää uutisia
Taitoluistelu
«  Kesäkuu   »
Kategoriat