D2-05, D2A jatkosarja lohko 2

Team LKP / Urho - Diskos

Peurunka IceCat Arena

Diskos D2:n ote ei pitänyt loppuun saakka Laukaassa.

Diskos D2 kävi 4.2. vierailemassa Team LKP / Urhon kotiluolassa Laukaan IceCat Arenalla. Joukkueen kokoonpano oli otteluun lähdettäessä flunssan runtelema - peruskokoonpanoon löytyi 8 omaa kenttäpeluria ja onneksi 2 laatupaikkaajaa -06 ikäluokasta.

Team LKP / Urho tarjosi jälleen kerran pätevän ja tiukan vastuksen Diskokselle. Ensimmäinen erä päätettiin tasalukemissa 0-0 molempien maalivahtien esittäessä hyvää peliä. Toinen erä oli Diskoksen hallintaa - joukkue onnistui hankkiutumaan jo 0-2 johtoon ennen pientä nukahdusta. Toiselle erätauolle mentiin lukemissa 1-2 Diskokselle.

Diskoksen jalat unohtuivat kuitenkin kolmannen erän alussa koppiin. Vastustaja kuittasi kahdella nopeahkolla maalilla itsensä johtoon ja samantien ottelun voittoon. Diskos kyllä pelasi yritteliäästi pelin loppuun saakka, mutta ylärimaa lähemmäs pyrkimys ei riittänyt.

Maalivahdit olivat tasaisessa pelissä melko työllistettyjä - yhteensä torjuntoja kertyi tasan 100 torjuntaa.

Kuvituskuvassa joukkueen päävalmentaja Rasmus Väänänen suunnittelee maalivahdin poisottoa ja kertoo joukkueelle miten ottelu tasoitetaan.