KeuPa HT Valkoinen - Diskos

Keuruu JH

Diskos D2:lle jäi käteen tyhjä arpa viikonlopun tuplakierrokselta.

Diskos D2 jatkoi kevätkautta tuplapeliviikonlopulla keuruulaisia vastaan. Lauantaina Jyväskylän Harjoitushallin kiekkopyhättöön saapui vieraaksi KeuPa HT Sininen ja sunnuntai-aamupäivällä Keuruulla vastaan asteli KeuPa HT Valkoinen.

Koko viikonloppu mentiin keuruulaisten määrätessä tahdin. Diskos D2 innostui pelaamaan osaamaansa kiekkoa vain ajoittain KeuPa:n pitäessä vauhtia hetimiten otteluiden alusta.

Lauantain ottelussa Diskos taisteli paremmin mukana, ottelun puolivälissä lukemat olivat vielä tasan 2-2. Loppupeli menikin sitten KeuPalle ja kotiottelun lopputulos kirjattiin 4-7.

Sunnuntain vierasottelu lähti Diskoksen käsistä heti ensimmäisessä erässä. Ajassa 7:44 lukemat olivat jo 3-0 ja ensimmäinen erä 4-1. Toisessa erässä joukkue syttyi hetkittäin peliin mukaan ja pelasikin huomattavasti vauhdikkaampaa kiekkoa kuin lauantaina. Ongelma oli vain se että KeuPa pelasi vielä vauhdikkaammin ja vei ottelun nimiinsä lukemin 10-4.

Viikonlopun torjuntatilastot kertovat omaa karua kieltään otteluiden painopisteestä: Diskoksen Eetu Prittinen torjunnat la-su yhteensä 113 torjuntaa. KeuPan maalivahti Veeti Höytiä yhteensä 38 torjuntaa.

Joukkue siirtyi Keuruulta tiiviin harjoittelun pariin. Ensi viikonloppuna Diskos D2 vetää jälleen voittoarvan kun vastassa on Team LKP / Urho Laukaassa.