D2-05, D2A jatkosarja lohko 2

APV - Diskos

Alavuden JH

Diskos D2 avasi jatkosarjan Alavudella voitokkaasti

Diskos D2 matkasi Alavuden Peli-Veikkojen vieraaksi lauantaina 13.1. sarja-avaukseen. Alku oli hermostunutta ja ajoitukset pielessä molemmilla joukkueilla ensimmäisessä erässä. Diskos teki avausmaalin ajassa 02:31. APV kuittasi seuraavassa vaihdossa 1-1, jonka jälkeen oltiin jonkin verran jäljessä erän loppupuolella saakka. Tauolle mentiin Diskoksen johtaessa 1-2.

Toisessa erässä oltiin puoli erää omassa päässä kohtalaisessa pyörityksessä eikä juurikaan päästy hyökkäämään. Loistavasti maalilla koko ottelun torjunut Asko Sinerheimo piti meidät pelissä. APV punnersi maalin kulmilta kuitenkin tasoituksen 2-2 ajassa 27:06.

Ottelun puolivälin jälkeen Disen peli loksahti hyvin tilanteita tuottavaksi ja päästiin pitkän hyökkäyksen päätteeksi 2-3 johtoon ajassa 31:32. Hetken päästä syöttely tuotti neljännen maalin ja siitä noin minuutin päästä vielä viidennen 2-5 ajassa 35:00. Toisella tauolla kaikki näytti hyvälle.

Kolmatta erää oltiin pelattu jokunen minuutti maaleitta, kunnes peli muuttui omassa päädyssä Diskoksen pakille vihelletyn 2+2+10 minuutin jäähyn vuoksi.Tuomari näki tilanteen niin, että pelaaja oli lyönyt mailan päällä vastustajaa. Oma pääty pidettiin kolmella puolustajalla ja hyökkääjien paikatessa joka toisessa vaihdossa silti seuraavat neljä minuuttia puhtaana.

Kolmannen lopussa ajassa 53:32 tuomittiin Diskoksen hyökkääjälle 2 minuutin jäähy huitomisesta ja oltiin jälleen alivoimapelissä. Onneksi APV otti myös seuraavassa vaihdossa koukkaamisesta jäähyn ja puntit kentällä tasoittuivat. Diskos hyödynsi lisätilan tylysti ja latoi kolme maalia tasavajaalla pelaten. Loppulukemat 2-8.

Maalivahtien torjunnat APV Avara 34 ja Diskos Sinerheimo 56 torjuntaa.:Jäähyt APV5*2=10min, Diskos9*2+2*10=38 min

Tästä on hyvä jatkaa jatkosarjaa ????,mutta jäähyjä ei noin paljon tarvitsisi tulla.