D2-05, Keskimaa D2 AA Lohko 6

Diskos - KeuPa HT Sininen

Harkkahalli 2

Diskos D2 päätti syyskauden tasapeliin

Diskos D2 pelasi syyskauden viimeisen ottelun Jyväskylän Harjoitushallissa KeuPa HT Sinistä vastaan. Edellisen pelin hyvä peli-ilme jatkui kotiottelussa - peli kulki pääsääntöisesti kotijoukkueen hallitessa ottelutapahtumia. Ensimmäinen erä ottelusta päättyi lukemiin 1-1. Toisessa erässä Diskos pyyhkäisi KeuPalla jäätä ja meni jo 5-2 johtoon. Valitettavasti erän lopussa tapahtuneet pienet virheet päästivät vielä KeuPan mukaan peliin ja toiselle erätauolle mentiin kotijoukkueen johtaessa 5-4.

Kolmannessa erässä tahtipuikko pysyi Diskoksen näpeissä lukuunottamatta viimeistä peliminuuttia. Ottelu oli jo periaatteellisesti taputeltu KeuPan ottaessa maalivahdin pois tilanteessa 7-5 ja pelikellon näyttäessä 58:38. Diskoksen pelurit sutivat kuitenkin tyhjän maalin edessä tyhjää lukuisista paikoista huolimatta. KeuPa kiitti ja onnistui tasoittamaan pelin kahdella viime hetken maalilla.

Ottelu oli kuitenkin Diskoksen syyskauden kokonaisuudessa parhaita. Kaksi viimeistä sarjapeliä osoittivat joukkueen olevan oikealla tiellä.