D2-05, Keskimaa D2 AA Lohko 6

Team LKP / Urho - Diskos

Icecat Arena Peurunka

Diskos D2 palasi voittojen tielle tuplapeliviikonloppuna

Diskos D2 urakoi viikonloppuna kahden pelin edestä. Lauantaina 2.12. Diskoksen vieraaksi saapui KeuPa HT Valkoinen. Harkkahallissa pelattu ottelu ei tarjonnut Diskokselle muuta kuin opittavaa. Vastustaja pyyhki väsyneen oloisella Diskoksella jäätä ja ottelu päättyi keuruulaisten voittoon lukemin 4-9.

Sunnuntaina Diskos D2:lla oli vuorossa vieraspeli Laukaan Icecat Areenalla Team LKP / Urho:a vastaan. Hyvät yöunet ja edellisen päivän murheellinen esitys siivittivät joukkueen esittämään kenties syyskauden parasta kiekkoa ottelun ensimmäisessä erässä. Vastustajalle ei tarjottu ensimmäisessä erässä mitään, Diskos vei erän puhtaasti 0-5.

Vastaavasti toisessa erässä joukkue päätti sitten tarjota vastustajalle kaikki aseet peliin mukaan pääsemiseen. Team LKP käytti tämän hyväkseen, kahden erän jälkeen tilanne oli Diskokselle 3-5.

Kolmas erä alkoi siitä mihin toinen jäi, ottelukellossa aikaa 40:27 ja tilanne Diskokselle enää 4-5. Joukkue ryhdistäytyi kuitenkin pelaamaan ja teki tarvittavat kaksi lisämaalia kolmanteen erään. Team LKP:n kavennus lopussa ilman maalivahtia ei riittänyt ja ottelu kuitattiin Diskokselle lukemin 6-7.

Kuvituskuvassa Diskos on juuri tehnyt ottelun kuudennen maalin. Päävalmentaja Rasmus Väänänen tietää voiton olevan tulossa.