D2-05, Keskimaa D2 AA Lohko 6

APV - Diskos

Alavuden JH

Diskos D2 ei taipunut Alavus Areenan väännössä

Lauantaina Diskos D2 matkasi jo aamulla bussikyydillä Alavuksen Peli-Veikkojen vieraaksi. Ottelua ennen valmennus siivitti pojat hyvään tunteeseen. Ottelun avausmaali kirjattiin taululle Disen sarakkeeseen ajassa 2:10. Seuraavassa vaihdossa hyvä olo kostautui ja vain 18 sekuntia edellisestä peli oli 1-1.

Päästiin pelaamaan myös kahden pelaajan yyveetä, jossa oli noin "100 maalipaikkaa". APV moke piti kuitenkin numerot tasan ekalle erätauolle saakka. Torjunnat Dise Eetu Prittinen 10 ja Apv Mäkiranta 18.

Tämän jälkeen pelissä oltiin vuorotellen maali jäljessä vastustajaa tai kivuttu tasoihin toisen erän loppupuolelle saakka 3-3. Pari pukkarimaalia erän loppuun ja koppiin 3-5 taululla. Peli oli omassa päässä enimmän osan erästä ja torjunnat kääntyivät D 21 - A 7.

Kolmannen alkupuoli oli hyvin hallittua johtotilanteessa. Rankkarillakin päästiin koettamaan naulausta, vaan ei mennyt pöysään.Vastustaja nosti tasoa loppua kohden, maalasi ylivoimalla 4-5 ja tuikkasi vielä ajassa 59:30 kavennuksen 5-6. Voittomaaliksi jääneen 4-6 osuman ajassa 48:30 teki meidän Kona.

Voitolla yö....ksi kotiin ja huomenna Keuruulle.