Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Diskos Jyväskylä ry:n jäsenmaksu kaudella 2016-2017 (1.7.2016-30.6.2017) on 10eur. Jäsenmaksusta tulee lasku sähköpostilla liittymisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Kun jäsenmaksu näkyy suoritettuna, lähetetään postitse seuran jäsenkortti.

Hallitus hyväksyy ja erottaa jäsenet. Erillistä hyväksymiskirjettä ei lähetetä mutta mahdollisesta erottamisesta ilmoitetaan kirjallisesti.

Seuran varsinaisia jäseniä ovat kilpailukausittain ne kaikki seuran harrastajat ja toimisijat joiden edustusoikeus on seurassa ja heillä on voimassa oleva pelipassi tai kilpailulisenssi sekä kaikki ne toimihenkilöt jotka toimivat seuran ikäkausiryhmissä seuran hyväksymänä valmentajana, huoltajana, joukkueenjohtajana tai rahastonhoitajana. Lisäksi yhdistyksen jäseniä ovat seuran hallituksen jäsenet, työntekijät ja kiekkokouluvastaava.

Kesken kauden seuran jäsenyyttä hakevat henkilöt ovat sen jäsenkauden loppuun (30.6.) saakka kannattavia jäseniä, mikäli hallitus heidän hakemuksensa hyväksyy. Ilman eri päätöstä kannattavasta jäsenestä tulee seuran varsinainen jäsen seuraavan jäsenkauden alusta (1.7.) mikäli hän suorittaa jäsenmaksun eikä ole ilmoittanut luopuvansa jäsenyydestä.

Tervetuloa Diskos Jyväskylä ry jäseneksi!

Sukunimi
Etunimi
Lähiosoite
Postinumero- ja toimipaikka
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


    Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.
Diskos Jyväskylä ry