Julkaistu: 08.09.2017 00.00

Infoa uusille ja muistutusta vanhoille!

Hei kaikki,

Viikonloppuna alkaa kiekollinen luistelukoulu ja tässä hieman infoa uusille ja muistutusta vanhoille.

Varusteet: Minimissään luistimet, kypärä ja maila (toki voi aloittaa ilman mailaa jos se tuntuu häiritsevän).

Osalla on ollut ja on varmaan tälläkin kaudella jo kaikki varusteet päällä, niinkin voi siis toimia. Suosittelemme minimivarusteiden lisäksi ainakin polvi- ja kyynärsuojia sekä jääkiekko hanskoja! Mutta alkuun pääsee hyvin luistimilla, kypärällä sekä mailalla ja muita varusteita voi hankkia kun kausi etenee.

Huom. laittaisitteko vaikka maalarinteippi palan kypärän etuosaan ja siihen lapsenne nimen näkyvällä tussilla niin helpottaa yksilöimään pelureita alussa kun ei vielä nimi muistissa :)

Toinen huom! Vanhemmat ovat tervetulleita jäälle tukemaan omaa lastaan tai jos intoa on niin jeesaamaan meitä ohjaajia yleisti touhussa. Aikuisilla on myös kypärä pakko!

Saapumisesta ja osallistumisesta vielä lyhyt ohjeistus / toive. Ilmoittautukaa täällä JOPOXissa joko in / out niin helpottaa harjoitusten suunnittelua kovasti. Lisäksi saapukaa paikalle esim. viim. 15 min harjoituksen alkua niin kaikki ajoissa valmiina ja voidaan kopissa jo käydä jotain juttuja läpi.


Tervetuloa kaikille! Valitettavasti en pääse itse paikalle aloitukseen mutta kiekkokoulun rehtorimme Sami laittaa homman käyntiin muiden ohjaajien kanssa. Näemme seuraavalla kerralla.

Ytv.

Marko Laurikainen, kiekollisen luistelukoulun ohjaaja.

Seuran uusimmat

Diskos Jyväskylä ry

Sykeraitti 7
40630 Jyväskylä

y-tunnus:1061742-6