D2-05, J. Rinta-Jouppi Turnaus Seinäjoki 14.-15.4.2018

Diskos - RJK

Seinäjoki JH

Diskos D2 niukkaakin niukemmin ulos mitalipeleistä Seinäjoen turnauksessa

Diskos D2 lähti aikaisin lauantai aamuna viettämään viikonloppua Seinäjoelle J.Rinta-Jouppi -turnaukseen. Lauantaina ohjelmassa oli alkusarjan pelit ja panoksena paikka sunnuntain mitalipeleihin.

Joukkue aloitti turnauksen ottelulla kotijoukkue S-kiekkoa vastaan. Ottelu ei varsinaisesti pysynyt Diskoksen näpeissä, mutta sitkeä joukkue puolusti 1-0 johtoaan hyvin. Kunnes S-kiekko onnistui survomaan 1-1-tasoituksen vain sekunti ennen loppua.

Toinen ottelu LiKi:a vastaan kulki melko lailla samoissa tunnelmissa - tällä kertaa LiKi onnistui tekemään yhden maalin ja Diskos ei paikoista huolimatta onnistunut maalinteossa. Tuloksena maalin tappio.

Alkusarjan viimeinen peli noudatti edelleen samaa käsikirjoistusta - Diskoksen usko maalintekoon oli syöty jo kahdessa edellisessä ottelussa. Miso Saarinen onnistui kuitenkin viemään Diskoksen 1-0 johtoon kolme minuuttia ennen ottelun loppua. Kuinka ollakkaan - vastustaja RJK tasoitti ilman maalivahtia 20 sekuntia ennen loppua.

Päivän saldona Diskokselle oli siis kolme peliä, kaksi tehtyä maalia, kaksi tasapeliä, maaliero 2-3, lohkon kolmas sija ja paikka sijoitusotteluihin 5-8 sunnuntaille. Kaksi viime minuutilla / sekunnilla menetettyä voittoa aiheutti joukkueessa "parranpärinää" illan kuluessa. Toki kahdella tehdyllä maalilla kaksi tasapeliä on jo saavutus.