D2-05, D2A jatkosarja lohko 2

S-Kiekko Valkoinen - Diskos

Seinäjoki JH

Diskos D2 kairasi voiton kevään viimeisessä runkosarjamatsissa

60:00 Game Over. Diskos kuittaa hieman vetelälläkin esityksellä 1-6 vierasvoiton S-kiekosta. Diskos D2 mediaryhmä kiittää kuluneesta sarjakaudesta. Kuvituskuvassa huoltaja Matti Kurittu ihastelee pohjanmaalaista pramiaa jääporaa!

56:50 Ja Nikke Moilanen ottaa mallia - samainen ylänurkka pöllähtää ja S-kiekon selkäranka rusahtaa. 1-6! Huoltokin on jo tyytyväisempi.

56:31 viimeistä vitosta mennään ja Miksu Himanen pöllyttää yläpesää. 1-5 Diselle!

51:19 S-kiekko painostaa mutta Diskos tekee! Miso Saarinen!

48:13 Disellä jälleen alivoima Jäntin kyynärpäätaklauksen jälkeen. Tulee muuten Prittiselle tässä erässä hiki.

42:52 Diskos täysilukuinen. Ede Prittinen kestää!

40:41 Diskos onnistuu hommaamaan itselleen 5-3 alivoiman. Hmmm...

40:00 erätauko. PIzzat tilattu!

38:00 S-kiekko kaventaa lukemiin 1-3. Huolto ei ole tyytyväinen.

33:05 Immonen purjehtii ja Immonen tekee! Diselle 0-3.

29:45 No eihän tämä miksikään muutu. Samanlaista hinkkausta kuin eka erässä. Dise onneksi johtaa edelleen.

19:56 Tasaista pungerrusta kunnes lievästä matkapahoinvoinnista näköjään parantunut Nikke Moilanen kuittaa 0-2 Diselle!

13:53 Tulihan se sieltä! Diskos 0-1 johtoon, maalintekijänä Pynstä Korhonen eli Konsta Pyrhönen

12:21 HIeman on hengetöntä. Tilanne edelleen tasan

6:14 Ja toinen jäähy S-kiekolle. NYT Diskos!

5:37 S-kiekko kuittaa myös itselleen jäähyn. 4 vs 4, tää on meidän peli!

Otteluaika 4:47, tasaisissa tunnelmissa mennään. Immonen jäähylle.

16:00 Gametime! Kiekko jäähän!

15:45 Ottelun alkuun 15 min. Huoltaja Matti Kurittu ihmettelee miehekästä poraa - Pohjanmaalla kaikki on suurempaa

15:30 Ottelun alkuun 30 min!