D2-05, D2A jatkosarja lohko 2

KeuPa HT Sininen - Diskos

Keuruu JH

Diskos D2 huomasi kolmen minuutin kohdalla pelin alkaneen - KeuPa korjasi potin

Diskos D2 pelasi viikonlopun aikana jo toistamiseen KeuPa HT:ä vastaan. Tällä kertaa vastassa oli sarjajohtaja KeuPa HT Sininen ja pelipaikkana Keuruun jäähalli.

Hyvin nukutun yön jälkeen aamupeliin (klo 10) herääminen ei sujunut joukkueelta aivan ongelmitta. Otteluun hereillä lähtenyt KeuPa paukautti ensimmäisen kolmen minuutin aikana tauluun 3-0 johtolukemat. Tässä vaiheessa Diskoskin huomasi pelin olevan jo käynnissä ja väänsi ensimmäisen erän loppupuoliskon hallinnan itselleen. Joukkue kampeutui jo 4-3 tilanteeseen mutta yritystä ei tällä kertaa palkittu. KeuPa teki viimeisen maalin tyhjiin ja kuittasi ottelun itselleen lukemin 6-3.

Kuvituskuvassa valmentaja Mikko Vuori punoo miehekkäästi juonia kolmannen erän tilanteessa 4-3.